Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

20 d’abril 2018 Divendres III de Pasqua Ac 9, 1-20

El relat d’avui dels Fets dels Apòstols ens conta la conversió de Pau. Ananies és enviat pel Senyor per tal d’imposar les mans i així Pau quedar ple de l’Esperit Sant. Per convèncer Ananies el Senyor li digué: «Aquest home és el meu instrument preferit per fer conèixer el meu nom als pagans, als reis i al poble d’Israel. Jo li faré comprendre tot el que ha de sofrir pel fet de d’anunciar el meu nom». Quan el Senyor toca el cor de l’home pot arribar a trasbalsar la humanitat, com li va passar a Pau. ¿Et deixaries tocar el cor, com Déu va fer-ho amb Pau, malgrat els problemes que et pugui comportar? Demana-li-ho!

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

  • Missa de l´Alba document pdf, obre una pàgina nova

    27 d´abril de 2018 - 07.00 h al Cambril de la Mare de Déu

    'LLibret de la Missa de l´Alba '

Veure més notícies de Pastoral