Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

22 juliol 2018 Diumenge XVI Jr 23, 1-6

Quan es té la responsabilitat en el guiatge i, per tant, en la formació i els creixement d’una persona o d’un grup de persones, s’hauria de tenir ben present que, com els pastors amb les ovelles, aquesta missió és per servir Déu que és, en el fons, qui ens ha encomanat aquesta tasca; tant debò que no ens hagi de dir: «Vosaltres heu dispersat les meves ovelles i les heu fetes fugir, en lloc de fer-ne el recompte. Doncs ara jo passaré comptes amb vosaltres per reclamar tot el mal que heu fet». Senyor, que tots els qui ens has encomanat responsabilitats dins l’Església, des de l’educació dels fills, fins a les comunitats cristianes, que sempre siguem uns dignes servidors teus.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

VIII Festival Internacional Órgano de Montserrat Abat Cassià M. Just in memoriam 2018 document pdf, obre una pàgina nova

Sábado 11 de agost 2018 a las 21h. de Oriente hasta Occidente. Theotokos. Naji Hakin, órgano.

VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2018 document pdf, obre una pàgina nova

11 d´agost 2018. D’orient fins a occident: Theotokos Naji Hakim, orgue

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona