Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

15 desembre 2019 Diumenge III d’advent Is 35, 1-6a.10

Avui el text d’Isaïes transpira d’alegria: «La terra eixuta i el desert estan de festa, d’alegria l’estepa floreix»; Més avall ens dóna la raó «Aquí teniu el vostre Déu que ve per fer justícia; la paga de Déu és aquí, és ell mateix qui us ve a salvar» La salvació és entesa aquí com a justícia. Per a tu, en què consisteix la justícia de Déu? Tu necessites que Déu et faci justícia? Senyor, que sigui conscient de la meva pobresa i que així estigui joiós de la teva justícia salvadora.

15 de diciembre de 2019 Domingo III de Adviento Is 35, 1-6a.10

Hoy el texto de Isaías transpira alegría: «El desierto y el yermo se regocijarán, se alegrará la estepa y florecerá»; Más abajo nos da la razón «¡He aquí vuestro Dios! Llega el desquite, la retribución de Dios. Viene en persona y os salvará». La salvación es entendida aquí como justicia. Para ti, ¿en qué consiste la justicia de Dios? ¿Necesitas que Dios te haga justicia? Señor, que sea consciente de mi pobreza y que así esté gozoso de tu justicia salvadora.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova