Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

25 juny 2019 Dimarts XII Gn 13, 2.5-18

Els interessos d’Abram i de Lot entren en conflicte. No es tracta d’un problema de relació individual, per això Abram diu: «Som germans, i no vull que hi hagi discussions entre tu i jo, o entre els teus pastors i els meus.» Li proposa que esculli cap on vol anar, que ell anirà en direcció contrària. Lot sembla que tria el lloc millor, però el relat ens diu que Déu beneeix Abram, quan li diu entre altres coses, el que més es valorava: tenir descendència: «Multiplicaré els teus descendents com grans de pols. Només els podria comptar el qui compta els grans de pols de la terra.» La narració acaba amb un gest molt important: «Abram dedicà al Senyor un altar en aquell indret.» ¿Has experimentat el favor de Déu alguna vegada a la teva vida? Què has fet per mostrar el teu agraïment? Senyor, que els nostres temples siguin per a tothom signe del reconeixement dels teus favors.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

IX Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2019 document pdf, obre una pàgina nova

20 de Juliol 2019 Grans solistes europeus El jove i reconegut organista Thomas Ospital, titular del Gran Orgue de l’església de Saint Eustache de París, interpretarà obres del gran repertori romàntic.

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona