Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

18 d’agost 2019 Diumenge XX Jr 38, 4-6.8-10

de l’opinió de la majoria; però això és una visió migrada de la seva missió: ells han de ser fidels a Déu sigui al preu que sigui. Ells són portaveus de Déu, no dels seus desigs, per això quan parlen no ho fan en nom d’ells mateixos sinó en nom de Déu; quan anuncien alguna cosa sempre posen per endavant l’expressió “oracle del Senyor”. El que està clar és que, per molts, no és mai prou oportuna la seva predicació. Jeremies és un cas d’aquests; segons «alguns dels principals de Jerusalem digueren al rei: “Que Jeremies mori d’una vegada. Aquesta home no fa sinó desmoralitzar...” I per això el tiraren a un pou de fang. Avui doncs podem reflexionar si en nosaltres ha aparegut el desig de voler eliminar aquells que creiem que porten un missatge inoportú. No necessàriament es tracta de matar, sinó de no fer-ne cas, com si no existissin (al cap davall és una mena de mort). El que és important no perdre mai de vista la voluntat de Déu. Cal discernir. ¿Quan rebo un missatge des de la fe, si h

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

IX Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2019 document pdf, obre una pàgina nova

24 d´agost 2019 Una intèrpret eslovaca, Monica Melcova, que juntament amb Juan Manuel Gómez, a la trompa, oferiran repertori per aquesta singular formació.

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona