Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

20 d’octubre 2019 Diumenge XXIX Ex 17, 8-13

El text d’avui ens parla de la força de la pregària. Moisès davant el repte de vèncer els enemics, mentre el poble combat contra el amalequites, ell «mantenia les mans alçades» (l’actitud típica del qui prega), i el relat comenta que mentre ho feia així, «guanyava Israel, però quan baixava les mans per reposar, guanyaven els amalequites» ¿Què és el que et fa més difícil poder tenir una actitud de pregària constant? ¿Has mirat de canviar alguna actitud teva? Digues amb el salmista: l’ajuda em vindrà del Senyor, del Senyor que ha fet cel i terra.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova