Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

24 maig 2019 Divendres V Pasqua Ac 15, 22-31

El resultat de la discussió que ahir vàrem veure la trobem avui. Judes i Siles són comis-sionats amb Pau i Bernabé a parlar amb els creients no jueus; i hi van amb aquesta proposta escrita: «L’Esperit Sant i nosaltres hem cregut que no havíem d’imposar cap altra càrrega que aquestes indispensables...» A la fi del relat d’avui ens diu que: «La lectura de la carta els va alegrar i encoratjar.» Saber rebre els consells amb agraïment i saber obeir amb alegria pot ser una tasca que cada dia hem d’aprendre. ¿Què se’t fa més dificultós? Senyor, que sàpiga veure el teu desig i tingui el coratge d’obeir-lo amb cor alegre.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova