Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

16 febrer 2020 Diumenge VI Sir 15, 15-20

La primera frase que llegim fa una crida a la responsabilitat de la nostra llibertat personal, diu: «Si tu vols, guardaràs els manaments: ets tu qui has de decidir si et mantindràs fidel». Però a molts ens passa el mateix que Pau confessava a Rm 7,19: «no faig el bé que voldria, sinó el mal que no voldria». Sovint confonem el bé sense pensar massa en els valors que creiem, i ens deixem endur per impulsos poc reflexionats. Si desitges que els valors de Déu siguin els teus, per què hi poses tants obstacles a fer que formin part de la teva vida? Senyor, dóna’m el cap i el cor prou nets perquè sàpiga viure segons la teva voluntat.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral