Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

19 febrer 2019 Dimarts VI Gn 6,5-8; 7, 1-5.10

Avui ens toca reflexionar sobre la història de Noè; la causa ens ho diu al començament: «El Senyor veié com creixia la malícia dels homes, i que d’un cap a l’altre del dia no pensaven sinó en fer mal», però Noè era just i Déu volgué salvar tot el que havia creat per causa d’ell. El mal, certament està instal·lat a la terra, però si hi ha homes com Noè serà possible salvar tot el que dóna vida. Tu, a quina banda estàs? Què fas? Senyor, mira benvolent les nostres obres i apiada’t de nosaltres.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova