Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

21 juliol 2019 Diumenge XVI Gn 18, 1-10a

El relat d’avui ens descriu l’acolliment que va fer Abraham a tres desconeguts. No era potser el millor moment del dia; ens diu que van aparèixer «quan la calor del dia era més forta». Però el seu zel és per admirar-nos i, sobretot, avui dia que tots som molt cautes davant de desconeguts. El que importa d’aquell acolliment és que Abraham, sense desitjar-ho, ni esperar-ho, és objecte d’una promesa que veurà acomplida: «Sara, la teva esposa, haurà tingut un fill». ¿Quina és la dificultat que trobes en tu per confiar en persones que desconeixes? ¿Com podem veure el rostre de Déu en els qui s’apropen, amb els immigrants, per exemple? Senyor que, com diu el salmista, aprenguem a obrar honradament i practiquem la justícia

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova
 

L'Orgue de Montserrat

Cos de la llengueteria de batalla de l'orgue

Pròxims Concerts

IX Festival Internacional Orgue de Montserrat Abat Cassià M. Just, in memoriam 2019 document pdf, obre una pàgina nova

10 d´agost 2019 Un jove director, antic escolà de Montserrat, Marc Díaz; un jove cor, el Cor Cererols, i l’acompanyament d’un altre antic escolà, Arnau Farré, a l’orgue. O Sacrum Convivium: música ceciliana a Montserrat. P. Anselm Ferrer (1882-1969), in memoriam

Montserrat Visita

Web de Montserrat Visita; obre una pàgina nova

Botiga Online

Diferents productes que es poden trobar a la botiga online; obre una pàgina nova

Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel de Girona