Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

19 d’agost 2017 Dissabte XIX Js 24, 14-29

Josué pregunta al poble si vol seguir el Senyor o anar darrera els altres déus. El poble que vol ser fidel promet seguir el Senyor. Nosaltres també volem seguir el Senyor, però, a vegades, ens deixem endur per l’entorn, no és aleshores el Senyor qui presideix o motiva els nostres actes, sinó altres coses més banals (uns déus petits, insignificants, que omplen la nostra vida) com l’èxit personal, l’afany o el desig de posseir, etc. Pot ser com una gota d’oli que a poc a poc embruta el vestit de la nostra vida. Senyor, ara ho veig, m’he tacat el vestit de la meva vida; ¿què he de fer per tornar anar tot net a la teva presència?

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova